Gondolatok a hazáról, vallásról, hitről, barátokról, művészetről, az élet igazi értékeiről – ezúttal Buenos Airesben. A Spirit Színház Mesterek előadását Perjés János és Kutik Rezső adja elő az Argentínában élő magyaroknak.Augusztus 12-én Spirit Színház két művésze, Perjés János és Kutik Rezső kelti életre a Mesterek – egy évszázad gondolatai, zenével – című előadást az Argentínában élő magyar közönség nagy örömére.

3e92f1c0e3b64671a0b54de8d520203fAz Ars Hungarica, a Magyar Kormány és az ottani magyar közösség által meghívott előadás Színházunk azon gyöngyszemei közé tartozik, melyek itthon is óriási érdeklődésre tettek szert. A Spirit Színház büszkén őrzi Márai, Szepes Mária és Faludy György gondolatait, hiszen a mesterek szavai 2017-ben is tökéletesen helytállnak.

A Spirit Színház Nyári Játékok sikerei után a színház őszi bemutatói között is akad jó pár, a fentihez hasonló gyöngyszem. A 10 bemutató és a jól ismert sikerdarabok mellett egész estés rendezvényekkel is várják a nézőket, így aki él-hal a művészetért, a pezsgő légkörért és a lélekhez szóló előadásokért, jobb, ha idejében gondoskodik jegyéről. 

Egy színház közönség nélkül csak egy üres épület, de mikor a teremben már morajlás van és kihunynak a fények, az épület életre kel és haza hívjak a legkülönfélébb lelkeket, hogy a nézők valami tanulsággal, jobb kedvel vagy felidézett boldog emlékekkel távozhassanak. Erről szól a színház – találkozások önmagunkkal és mások sorsával.

Augusztus 12-én, szombaton az argentin magyarokkal találkoznak a színház művészei, hogy egy kis hazaszeretetet, hitet és művészetet vigyenek az anyaföldről.