A Spirit Színház szakítva a hagyományokkal, a nyári hónapokra sem hagyta üresen színháztermét. A Nyári Játékok keretein belül 10 előadásra várjuk nézőinket, azonban arra, hogy a programnak ekkora sikere lesz, mi sem számítottunk.

Aki már ismeri Színházunkat, nem lepődött meg azon, hogy a nyári hónapokra sem tűntünk el a színfalak mögött. Sőt, sokkal inkább az volt a célunk, hogy a melegebb hónapokra is biztosítsuk ugyan azokat a színvonalas kikapcsolódási lehetőségeket, amiket év közben is elérhetnek vendégeink.

Arra azonban, hogy a hétköznaponként este játszódó előadásainknak ekkora sikere lesz, mi sem számítottunk.

Mikor döntés elé került, hogy megrendezzük-e a Spirit Színház Nyári Játékok eseménysorozatot, számításba kellett vennünk azt is, hogy a június-július-augusztus hónapokban az emberek nagy része sokkal inkább a nyaralásra és a hosszabb kikapcsolódásra vágyik. Ennek ellenére azt tapasztaljuk, hogy a beengedésre várók sorait vastaps követi.

Közel háromezer jegyet adtunk el

Kis színház lévén nincs lehetőségünk arra, hogy gigakampányok segítségével töltsük fel sorainkat. Szerencsére – ahogy az bebizonyosodott – nincs is rá szükség, hiszen boldogan láthattuk újra visszajáró vendégeinket, akik tovább ajánlották színházunkat, így estéről estére újabb arcokra csalhattunk mosolyt.

Júniusi előadásaink egytől egyig teltházzal futottak, szerencsére ezt a tendenciát júliusban és – várhatóan – augusztusban is hozni tudjuk.

Nem csak a mi érdemünk

Mindamellett, hogy igyekeztünk az évszakhoz híven a lehető legszínesebb repertoárt összeállítani, az, hogy hétköznap esténként színházunkban üdvözölhettük nézőinket, nem csak a mi érdemünk. Mint ahogy egyik közösségi tér sem, úgy egy színház sem működhet tapsra kész közönség nélkül. Egészen biztos, hogy az eddig ismeretlen arcokat sem most láttuk utoljára.

A pihenés még odébb van

A Nyári Játékok utolsó előadása augusztus 3-án este lesz, addig azonban van még mit tenni. Gabriel Garcia Márquez Száz év magány című darabja, Neil Simon fantasztikus vígjátéka az Ölelj át, de a Női Furcsa Pár is várja még érdeklődő vendégeitAkiket visszariaszt a tikkasztó nyári hőség, vagy idén inkább a nyaralásra koncentrált, ne csüggedjen, hiszen a nyári sikerdarabokat, illetve új bemutatókat is játsszunk a következő évadban, melyekre már most elindítottuk a jegyértékesítést.