Ember-létünk elengedhetetlen “kelléke” a társas-emberi viszony, tetteinket, életünk esemény-sorozatát, minden történést, amik befolyásolják fejlődésünket, kapcsolatok/kapcsolódások ezrei hálózzák be. Ezek a létrejövő kapcsolódások mindig legalább kétirányú hatást jelentenek, s mivel a hatás eredményeként új helyzet alakul ki, egyben hatás-sorozatok generálói is. Gondolataink és érzelmeink szálai alakítják ki életünk ezen kapcsolati szövetét.

E kapcsolatok tükröt állítanak elénk, mások lelkében a magunkéval találkozunk, azt ismerjük fel, legyen az vonzó, vagy taszító.

A környezetünkkel szemben tanúsított magatartásunk láthatatlan, magnetikus zónát teremt körénk, ami vonz minden hasonlót, amit kifelé sugárzunk/közvetítünk magunkból.

Némi vizsgálódásra invitálunk most benneteket társas kapcsolataink terén, legyen az párkapcsolat, szülő-gyermek kapcsolat, vagy akár a szomszéd Bözsi nénivel való viszonyunk. Nézzünk rá hol mit ronthatunk el, hogyan csinálhatjuk jól, hogy saját életminőségünk is javulhasson? Hogyan tudunk őszinte kapcsolatot kialakítani önmagunkkal és környezetünkkel?

Nagy segitségünkre lesz ez alkalommal a Spirit Színház társulata, akik ezzel a felejthetetlen, mély érzelmeket megmozgató Pulitzer díjas Marsa Norman darabbal szembesítenek bennünket gyengeségeinkkel.

“Életünk emlékfoltos kacatjait folyamatosan hurcoljuk magunkkal, mint a mosott ruhát. Csak teregetni… azt nem mindig egyszerű.
Vannak dolgok, amikről nem tudunk beszélni.
Témák, melyeket sosem merünk elővenni.
Kérdések, melyekhez egy élet is kevés.
Hibáztathatunk e bárkit életünk körülményeiért vagy akár genetikai örökségeinkért? Vajon felelős e bárki azért, épp hol tart az életünk?
Ha képes vagy kilépni a hétköznapok fásult rutinjából, ha nem félsz szembenézni a saját pszichéddel, fontos kérdések indulhatnak el benned, és ahol a kérdés, ott van a válasz is.”

 

A program részletei

Házigazda: Etienne Kala
Helyszín: Spirit Központ (1023 Budapest Árpád fejedelem útja 3-4. Margit híd budai hídfő)

1.nap: 2018.január 13. szombat 10:00-kb 18:00 

16:00-kb 17:00 Spirit Színház
Marsa Norman: Joccakát, anya!
Rendező: Besenyei Zsuzsanna
Szereplők: Igó Éva , Szitás Barbara

2.nap : 2018.01.14. vasárnap 10:00-kb 17:00

Részvételi díj: 22.000,- / fő

A díj tartalmaz:

  • 1 db belépőjegyet a 2 napos szemináriumra
  • 1 db színházjegyet
  • 1 db Szepes Mária: Corinna története című könyvet
  • 1 alkalom akupunktmasszázs, állapotfelméréssel

www.tattvamethod.webnode.hu

A rendezvényen összesen 22 fő vehet részt, a helyed kizárólag a részvételi díj beérkezésével válik biztossá.

Részletes információ
tattvamethod@gmail.com
+36304398249