Gazsó L. Ferenc, a kíváncsi ember, Magyarország legkiválóbb művészeivel beszélget a Margit híd budai hídfőjénél található varázslatos, apró kis teátrumban. A Spirit Színház őszi évadának egyik szenzációja “A kíváncsi ember” és vendégei, akik az Önök kedvencei.

A talk show estek sok izgalmat, érdekességeket és művészi élményt tartogatnak az érdeklődők számára. A járványügyi előírásoknak megfelelően, kis létszámmal, rendszeresen fertőtlenített környezetben, a lehető legnagyobb biztonságban élvezhetik nézőink havonta a 9 estet, melyek egészen jövő nyárig kitartanak majd. A Spirit Színház életében újdonság a talk sow, de Gazsó L. Ferencnek hazai terep. Számos korábbi nyilvános beszélgető est házigazdájaként, most is tartogat meglepő, izgalmas kérdéseket hazánk legkiválóbb művészeinek, akiket igyekszik az ismert műfajukon kívül, egészen más oldalukról is bemutatni.

Szarka Tamás, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, költő, a legendás Ghymes együttes alapítója az első vendég, október 10-én 19 órakor a Spirit színpadán. Nem hiányzik majd a zene sem, ismerős dallamok csendülnek fel a művész jellegzetes hangján. Az est meglepetése Szarka Tamás lírai hangoskönyvének bemutatója lesz, amiről egyelőre csak annyit árulunk el, hogy a művek a sztárvendég vendége, Pápai Erika színművésznő és az alkotó tolmácsolásában hangzanak el.

Kattints ide a jegyekért!

 

The post A kíváncsi ember vendége: Szarka Tamás appeared first on Spirit Színház.

Source: Színház