Sztárek Andrea, a Barátok közt Emíliája és Berényi Ágnes, azaz Gubík Ági is a Jövőre, veled, ugyanitt 2 előadás művészei. A darabot Sztárek Andrea rendezi, Doris, a főszereplő megformálója Gubík Ági. A rendezővel beszélgettünk a darabról, kapcsolatokról és a hosszú szerelem titkáról.

Sztárek Andreát legtöbben a Barátok közt című sorozatból ismerhetik, azonban színházunkban most a színpad helyett a rendezői széket foglalta el. Bernard Slade darabját, a Jövőre, veled, ugyanitt folytatását rendezi, ahol a két főszerepet Gubík Ági és Perjés János alakítja.

A karakterek bravúros megformálása mellett a darab olyan kérdéseket feszeget, melyek manapság egyre több embert foglalkoztatnak: hogyan kezdhet új életet az ember 50 felett vagy egy válást követően? Elegendő-e a szerelem ahhoz, hogy életünk végéig boldogok legyünk? Van-e “recept” a tartós kapcsolatokra?

Nézd meg Sztárek Andreával készült riportunkat!

Csatlakozz hozzánk Te is a bemutatón!

A Jövőre, veled, ugyanitt 2. bemutatója június 9-én, 20 órakor lesz a Spirit Színház Nyári Játékok programsorozat megnyitó előadásaként. Ha a pénteki elfoglaltságok nem engedik, hogy csatlakozz nézőinkhez, ne búsulj, mert az előadást másnap, június 10-én, szombaton is megnézheted!