A Spirit Színház 2017-ben egész nyáron várja nézőit a már megszokott sikerdarabok mellett új nyári bemutatókkal. Június 9-én, péntek este a Jövőre, veled, ugyanitt második részével indult el a színház nyári programsorozata. 

Nyári Játékok 2017Várakozáson felül teljesített a Jövőre, veled, ugyanitt 2 premier előadása, hiszen a színház bejáratánál már az előadás kezdete előtt fél órával kígyózott a sor. Perjés János (George) és Gubík Ági (Doris) játéka közel 120 néző arcára csalt mosolyt, hiszen Bernard Slade darabja iróniával, humorral és kő kemény igazságokkal teletűzdelve garantálja a jó szórakozást.

Vitathatatlan, hogy a darab sikere – a két főszereplő bravúros játékán túl – Sztárek Andreának, a darab rendezőjének is érdeme.

A darab 41 évet ölel fel, ennek megfelelően hallhatjuk a legnagyobb zenei slágereket, nevethetünk a kortalan poénokon és élvezhetjük az öregedést iróniával felejteni próbáló színészek kiváló játékát.

Ráadás!

Aki tegnap este nem tudott ott lenni a Jövőre, veled, ugyanitt 2 premierjén, ne csüggedjen, mert az előadás ma este is látható a Spirit Színházban.

Vásárold meg az esti szórakozást most!