A Spirit Színház legújabb műsora egy igazán formabontó talkshownak ígérkezik, hiszen ritkán ülünk le beszélgetni egy Steinbeck darab díszletének közepén. A HétfőBűn műsorvezetője, Gundel Takács Gábor jósdát nyit a Spirit színpadán, így egészen biztos, hogy valami különlegessel találjuk majd szembe magunkat hétfő este.

Megkérdeztük Tillától, mennyire hisz a jóslás és a spiritualitás erejében, hiszen október 16-án, este 19:00-kor Szatmári Nóra jósnő segítségével – és persze Gundi vezetésével – ebbe a világba csöppen bele.

„Az gondolom, hogy az ember egy szakrális lény, számunkra megmagyarázhatatlan dolgokra is szüksége van. Ezek képviselik a világnak azon részét, amire nem feltétlen tudunk magyarázatot, de a velük való foglalkozás során sok mindent megfejthetünk. Ami számomra itt érdekes, az az ember és a megmagyarázhatatlan dolgok viszonya. Vannak persze olyanok, amikről azt gondoljuk rosszak, vannak olyanok, amikről jókat hiszünk, de mindenképp kialakul valamiféle kapcsolat. Ez az, ami engem érdekel.”

Gundel Takács Gábor is hasonlóan vélekedik a spiritualitással. Ő azonban kiemeli, hogy a szónak több aspektusát is vizsgálnunk kell.

„Én ezekben a beszélgetésekben a spiritualitásnak kétféle megközelítéséről szeretnék beszélni. Egyrészt ugyebár ott a vendégem, akire kíváncsi vagyok, hogy mi az ő ars poeticája, hogyan gondolkodik, miket élt át. Ez ugye a lélek – nem véletlenül készülünk erre a talkshowra a Spirit Színházban. A másik oldal meg az ezoterikus szemléletből érkező spiritualitás, ami ugyan jelenleg sokunk számára még rejtett dolog, de bízom abban, hogy rengeteg izgalmas témát fogunk boncolgatni ennek segítségével.”

A két televíziós személyiség beszélgetése nem csak a témák miatt lesz érdekes, hanem azért is, mert a Spirit Színház adottságaihoz híven intim térben tudja megvalósítani ezeket a beszélgetéseket. Olyan, mintha beülnénk a beszélgetők nappalijába.

Ismerd meg jobban a talkshowt

A HétfőBűn színházi talkshow nem csak egy egyszerű beszélgetős műsor. A kérdezők és vendégeik egy-egy darab díszletébe olvadnak bele, ott valósítják meg elképzeléseiket. Gundel Takács Gábor jósdát nyit, Hegyi Barbara konyhában szorgoskodik. Az ezer arcú Spirit Színház ad otthont a hétfőnként jelentkező színházi talkshow sorozatnak!