Vajon hogyan folytatódnak a szerelmi történetek a boldog végkifejlet után? Az izgalmas első évek után jönnek a valóban fontos esztendők, amikor kiderül, képesek vagyunk-e kitartani egymás mellett jóban-rosszban.

A Jövőre veled ugyanitt nagy sikere után Bernard Slade elkészítette a folytatás, melynek váza hasonló az első részhez, témája azonban merőben más. Doris és George 25 éve tartja fent titkos viszonyát, szenvedélyük az évek múlásával is töretlen, csak az idő hagyott rajtuk nyomot. Életük merőben eltérő, más-más problémákkal kell szembenézniük, ám évente egyszer újra találkoznak, és ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták. Lehet, hogy a távolság az örökké tartó szerelem titka?

Amikor összedől minden…

George (Perjés János) felesége halála után összeházasodik egy fiatal nővel, akivel közösen nevelik gyermeküket. Látszólag boldog házasságban élnek, így meglepi őt, mikor felesége elhagyja őt. Doris (Gubík Ági) még mindig tökéletes és odaadó családanya, aki a klasszikus női szerepek mellett a karrierjét sem hanyagolja el. Tanul, ír és műsort vezet. Makacsul kitart férje és családja mellett, hiába ostromolja őt George házassági ajánlataival.

Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját.

A darab során Doris élete is fenekestül felfordul: nem tudja megóvni drogfüggő lányát, az a rehabilitációs kezelések ellenére megszökik otthonról. Labilis házassága új regénye miatt végleg megbicsaklik, egyedül George tudna vigaszt nyújtani számára. A sors fintora, hogy amikor Doris élete összedől, George-é épp akkor érne révbe… Vajon képesek-e félredobni mindent, hogy valami új részesévé váljanak?

Premier a Spirit Színházban

Bernard Slade művét Sztárek Andrea álmodta színre, a darab utánozhatatlan humorát és szellemes szövegeit Gubík Ági és Perjés János tolmácsolásában láthatják a nézők. A kamaraszínházi hangulat garantálja, hogy mindenkinek kellemes kikapcsolódásban legyen része, és új gondolatokkal távozzanak a színházból.

A Spirit Színház Nyári Játékait a Jövőre veled ugyanitt 2. premierjével nyitjuk meg. A felhőtlen hangulatról hűsítő italokkal és élő zenével gondoskodunk.

 

Milyen sikerdarabok és új bemutatók várhatók nyáron? A teljes listáért kattintson!

Előadások időpontja és helyszíne

2017 június 09. (péntek) 20:00
Spirit Színház, BEMUTATÓ
Jegyvásárlás

2017 június 10. (szombat) 20:00
Spirit Színház
Jegyvásárlás