Ozsgyáni Misi, a Closer című darab Dan-je arról beszél, hogy milyen izgalmas kihívásokkal találkozott a szerepe megformálása közben. Szóba kerül az is, miért megy tönkre szerinte a legtöbb kapcsolat, és arról is beszél, mennyire gyávák vagyunk még azokkal szemben is, akiket a legjobban szeretünk.

Patrick Marber darabja megosztja az embereket. A CLOSER című 2004-ben bemutatott filmet vagy imádják, vagy gyűlölik a nézők. Minden esetre bármelyik térfélen is vagyunk, tény, hogy olyan tabukat dönt le, amikről mi sem szívesen beszélünk.

Dan, a teljesen átlagos, szürke kisegér lelkének mélyén meglapulnak azok a perverz vágyak, melyek legnagyobb motivációját adják. Ennek a darabnak pont ez a lényege, hogy megmutassuk, hogy egy átlagos emberben is mennyi minden lapul – mondja Misi.

Nézd meg Ozsgyáni Misivel készült interjú bemutatóját!

A teljes interjúban Misi beszél arról, hogyan lesz az ember saját magának akadálya, hogyan esik- és kel fel minden trauma után. Szerepén keresztül megismerhetjük azokat az embereket, akik pingpong labdaként szökdelnek egyik kapcsolatból a másikba, miközben elvesztve önmagukat folyamatos csalódásokba botlanak.

Még van pár jegy az előadásra!