Azt gondolná az ember, hogy Szabó Magda regénye a filmes feldolgozásban elérte csúcspontját. Ezzel szemben rengeteg színház dolgozza fel újra és újra a világsikerré nőtt előadást. A Spirit Színházban Hegyi Barbara, a különleges hangú színésznő alakítja a főszerepet. Vele beszélgettünk.

A Spirit Színház egyik sikerdarabja a sepregető öregasszony, Emerenc történetét mutatja be. A színház sajátossága, hogy a környezet, melyben a színészek mozognak annyira közel van a nézőkhöz, hogy úgy érezhetjük, a főszereplők nappalijába csöppentünk.

Külön szerencse, hogy Szabó Magda ismert karakterét Hegyi Barbara Jászai Mari- és Psota Irén-díjas színésznő testesíti meg.

Az ajtó nyáron is!

A Spirit Színház Budapesten egyedülállóként nyárra sem húzza le a függönyt. A nagy melegből zárt és légkondicionált nézőtérrel várja vendégeit. A mindig teltházas sikerdarabok mellett úgy bemutatók is köszöntik a nézőket. A Spirit Színház Nyári Játékok keretein belül egész nyáron élvezhetik a kultúrát, sőt, az első 25 jegy árából 25% kedvezményt tudhatnak maguknak azok, akik nem késlekednek.