A Trend FM Kultúrpart műsorában Péter Petra látta vendégül Perjés Jánost, a Spirit Színház igazgatóját. A téma természetesen a spiritualitás és a színház kapcsolata, valamint a hamarosan induló Nyári Játékok volt. Hallgasd meg a teljes adást!

A Kultúrpart 2007-es indulása óta emberek százainak jelenti a hetente frissülő kultúrával kapcsolatos információk forrását. A Trend FM szakmai színvonaláról a jól ismert műsorvezető, Péter Petra tartja kézben. Ő látta vendégül Perjés Jánost, a Spirit Színház és Spirit Központ igazgatóját.

Hallgasd meg a teljes adást!

Kultúrpart - Péter Petra vendége Perjés János

Nyári Játékok 2017

Az interjúban szó esett a spiritualitás és a színház kapcsolatáról, a lélek művelésének módjairól és lehetőségeiről. A színház igyekszik olyan darabokat repertoáron tartani, melyek az emberi kapcsolatokról, a lelki munkáról vagy magáról az emberségről szólnak. Így került színpadra az Equus, a Jövőre, veled, ugyanitt második része, vagy akár a világhírű Szabó Magda regény, Az ajtó színpadi adaptációja.

A beszélgetésből természetesen nem maradhatott ki a Nyári Játékok sem. A június elején induló színházi fesztivál keretein belül három nyári bemutatót tartanak, de felsorakoznak az eddig elismert sikerdarabok is. A nézők karnyújtásnyira kerülhetnek Hegyi Barbarához, Igó Évához és Vándor Évához is.

Csatlakozz hozzánk Te is a Spirit Színház Nyári Játékokon! Ismerd meg sikerdarabjainkat, nyári bemutatóinkat és tarts velünk!