A Spirit Színház – Budapest egyik legszínvonalasabb és legbarátságosabb befogadó helyeként – kapcsolódott be a „Köszönjük, Magyarország!”-programsorozatba, és az érdeklődők márciusban, áprilisban és májusban több kiváló művész előadását láthatták.

A programsorozat fő célja, hogy segítsen a járványhelyzet alatt munkalehetőség és jövedelem nélkül maradt előadóművészek, és ezzel együtt művészeti élményeket, programokat nyújtson az érdeklődő közönségnek. A nézők a tehetséges fiatal előadóművészekkel, illetve az ország neves előadóival egyaránt találkozhatnak ezeken az eseményeken. A remények szerint a „Köszönjük, Magyarország!”-eseménysorozat jóvoltából a pandémiás időszak elmúltával a hivatásos előadóművészek továbbra is aktív szereplői maradhatnak a hazai kulturális életnek. A programba regisztrált befogadóhelyek térítésmentesen hívják meg a produkciókat, az előadások pedig ingyenesen látogathatók.

A Spirit Színház – ezzel is segítve a művészeket – örömmel kapcsolódott be eseményhelyszínként a projektbe, és az elmúlt hetekben több neves művészt is vendégül láttunk. Szirtes Balázs egyszemélyes színdarabja Oscar Wilde előtt tiszteleg, az előadást először március 18-án láthatták nézőink, és a nagy sikerre való tekintettel még három alkalommal megismételtük ezt a programot. Kókai János A jazz hercege című produkcióval, Vadász Krisztina pedig a Kutyaélet című monodrámájával lépett színpadra.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!

The post Véget ért a „Köszönjük, Magyarország!”-programsorozat a Spirit Színházban appeared first on Spirit Színház.

Source: Színház